Answer:
The pythagorean theorem states that a² + b² = c².

We have a = 10 and c = 20.

100 + b² = 400

Subtract 100 from each side.

b² = 300

Get the square root of 300.

It could be expressed as b ≈ 17.321, or could stay in radical form as.

Hope this helps!

We have a = 10 and c = 20.

100 + b² = 400

Subtract 100 from each side.

b² = 300

Get the square root of 300.

It could be expressed as b ≈ 17.321, or could stay in radical form as.

Hope this helps!

List all of the numbers between 20 and 30 that are prime

there are about 100 million smartphones in the U.S. your teacher has one smartphone. what share of US smartphones does your teacher have? express your answer using a negative power of 10.

Find the volume! Help!!

at a restaurant the ratio of kids meals sold to adults meal was 5:4. if there were 20 kids meals sold, what is the combined amount of kids and adults sold meals sold?

Helen wants to buy round plates for her mother. The radius of plates is 1 foot. What is the plate’s circumference?

there are about 100 million smartphones in the U.S. your teacher has one smartphone. what share of US smartphones does your teacher have? express your answer using a negative power of 10.

Find the volume! Help!!

at a restaurant the ratio of kids meals sold to adults meal was 5:4. if there were 20 kids meals sold, what is the combined amount of kids and adults sold meals sold?

Helen wants to buy round plates for her mother. The radius of plates is 1 foot. What is the plate’s circumference?

0.018 because there are 1000 miles in kilo

since the point is at the end of 18 or 18. you move the point three times for 1000 to the left .that means the point is now at 0.018

hope this helps! :)

since the point is at the end of 18 or 18. you move the point three times for 1000 to the left .that means the point is now at 0.018

hope this helps! :)

Solutions

1 km = 0.621371 Miles

18 km = 28.9682 Miles

1 km = 0.621371 Miles

18 km = 28.9682 Miles

5 lbs. = 80 oz.

80 - 12 = 68 oz.

68 / 4 =**17 bags**

**Hope this helps!**

80 - 12 = 68 oz.

68 / 4 =

Hey there, 5Ibs=80 oz, I got that because 16*5=80, 80-12=68. So, 68÷4=17. Thus, your final answer is 17.

c.37,668 d.30,000

i would have to say none of them are correct :(

1000 more than 37568 would be 38568

1000 more than 37568 would be 38568

it is a.36,568 because if u subtract 37,568 from 1,000 that gets u the answer

**Answer:**

sqt root 2-sqt root 2/4

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

**square root of 2- square root of 2 all over 4**

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

20

**Step-by-step explanation:**

let the number of rounds of golf played for the cost to equal be** x**.

-It costs $35/ round when the membership of $500 is paid, hence, total annual cost is:

#When membership is not paid, the annual cost is expressed as:

#Since the cost should be equal after x rounds, we equate the two to solve for **x**:

Hence, Mr Bailey has to play **20** rounds of golf for the cost in both scenarios to be equal.

area of a triangle= base x height / 2

so reverse this to get the answer

56.4x2=112.8

112.8/12=9.4

the height of the triangle is 9.4cm

so reverse this to get the answer

56.4x2=112.8

112.8/12=9.4

the height of the triangle is 9.4cm